Računalništvo Bojan Pogačar

Ponudba

Postavitev, vzdrževanje in administracija linux strežnikov

Vzdrževanje linux strežnikov

Ponudba je namenjena vsem, ki potrebujejo zanesljiv, hiter in robusten strežnik na osnovi linux operacijskega sistema. Ponujamo načrtovanje strežniških sistemov, konfiguracijo novih ali administracijo obstoječih strežniških sistemov na lastni opremi ali v oblaku.

Izvajamo storitve, katerih se drugi niso lotili ali pa so med delom obupali.

Konfiguracija in vzdrževanje linux serverjev

 • Linux serverji na lastni opremi ali v oblaku

  Spletni, poštni, datotečni, tiskalniški, baze podatkov, filtri nezaželjene pošte, strežniške gruče, replikacija podatkov, virtualni strežniki, raid polja, ...

  Pogost primer, ko stranke pomislijo na nas: Najeli ste VPS server, ponudnik vam je namestil osnovni operacijski sistem. Uporabljate spletne tutoriale in uspeli ste urediti večino stvari, dokler niste obtičali v slepi ulici. Imate zahteven projekt in kljub nekaj izkušnjam želite zanesljivo delovanje in visoko stopnjo varnosti. Ničesar ne smete prepustiti naključju... pokličite nas!

 • Vzdržujemo in postavljamo zapletena LAN, WAN in VPN omrežja.

  Dislocirane enote, baze podatkov v oblaku, požarni zidovi, visoka stopnja varnosti, povezava s spletnimi aplikacijami, voip telefonija, povezava s strežniki v oblaku, optimizacija delovanja spletnih aplikacij, SEO, virtualizacija, VPS, LXC, high availability, backup, VPN, replikacija, ... zagotovo smo se že srečali s težavo, s katero si trenutno belite glavo. Ne izgubljajte dragocenega časa, osredotočite se na svoj projekt, za ostale IT storitve pokličite nas!

 • Zanesljiv partner

  V 20. letih nam je zaupalo in nam še zaupa preko 100 mikro, malih in srednjih podjetij in organizacij. Smo odzivni, skrbni, natančni pri delu. Če potrebujete stalno podporo, lahko sklenemo tudi vzdrževalno pogodbo.

 • Svetovanje

  Med dolgoletni delom in razvojem smo se ukvarjali že z vsemi vidiki računalništva, od strojne opreme, omrežij do spletnih aplikacij temelječih na najrazličnejših spletnih tehnologijah. Če potrebujete pri svojem projektu, zagonskem podjetju ali nastajajočem izdelku svetovalca, ki vam bo prihranil mnogo časa in denarja, ter dodal še svoj delež pri uspešnem prodoru na trg, smo vam na voljo!Povpraševanje